Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

0

ghghgh

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele judeţului trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 60 de ani, din municipiul Slobozia, respectiv comuna Vlădeni care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi au consumat anterior băuturi alcoolice.
Cei în cauză au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind cuprinse între 0,55 şi 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportaţi la unităţi medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
* * *
Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Urziceni, a fost oprit pentru control în trafic de către poliţiştii rutieri, pe raza localităţii de domiciliu.
Cel în cauză se afla la volanul unui tractor agricol ce tracta două remorci, neînmatriculate şi neînregistrate.
Totodată, în urma efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
* * *
Alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 46 şi 47 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe şoselele ialomiţene, deşi figurau în bazele de date cu permisele de conducere anulate şi reţinute.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.