Infracţiuni la regimul rutier

0

politia_rutiera

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele ialomiţene, în cursul zilei de ieri, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Doi dintre aceştia, de 18 şi 39 de ani, din comuna Gura Ialomiţei, respectiv Manasia, au fost depistaţi în timp ce conduceau autoturisme, deşi anterior consumaseră băuturi alcoolice.
Cei în cauză au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind 0,53, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior conduşi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.
***
Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Prahova a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
***
Poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, din judeţul Giurgiu, care conducea un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
***
Un bărbat de 44 de ani, din judeţul Constanţa, care se afla la volanul unui autoturism a fost oprit pentru control de către poliţişti. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere reţinut.
Poliţiştii au întocmit în toate cazurile dosare penale.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.