Inspectorii ialomiţeni au stabilit venituri suplimentare la buget, în sumă de 1,126 milioane lei

0

Inspectorii din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa au finalizat în luna februarie 73 inspecţii fiscale la 35 de societăţi comerciale şi 38 la persoane fizice, ca urmare a inspecţiilor fiscale s-au stabilit sume suplimentare la bugetul general consolidat în cuantum de 1,126 milioane lei. Pentru sancţionarea neregulilor constatate au fost aplicate 5 amenzi contravenţionale, 2 la persoane juridice şi 3 la persoane fizice, în valoare de 3.000 lei.
Inspectorii fiscali ialomiţeni au realizat 25 controale inopinate şi au verificat modul de evidenţiere, calculare şi platã a obligaţiilor fiscale datorate de cãtre contribuabili.
Domnul Petre Ţenea –şef Administraţie A.J.F.P. Ialomiţa a menţionat urmãtoarele: “Principalele nereguli au fost constatate la plata TVA, datorate de entitãţile verificate, fiind stabilite suplimentar 553,35 mii lei”.
De asemenea s-au mai constatat nereguli privind modul de stabilire a impozitului pe dividende, impozitului pe profit, contribuţii la asigurările de sãnãtate, impozitul microîntreprinderilor “fiind stabilite suplimentar 572,41 mii lei”.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.