Inspectorii ialomiţeni au stabilit venituri suplimentare la buget în sumă de 6,91 milioane lei

0
Savings, female hand stacking gold coins into increasing columns

Inspectorii din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa au finalizat în luna decembrie 70 inspecţii fiscale la 46 de societăţi comerciale şi 24 la persoane fizice, ca urmare a inspecţiilor fiscale s-au stabilit sume suplimentare la bugetul general consolidat în cuantum de 6,91 milioane lei. Pentru sancţionarea neregulilor constatate au fost aplicate 18 amenzi contravenţionale, 10 la persoane juridice şi 8 la persoane fizice, în valoare de 30 mii lei.
Inspectorii fiscali ialomiţeni au realizat 37 controale inopinate şi au verificat modul de evidenţiere, calculare şi platã a obligaţiilor fiscale datorate de cãtre contribuabili.
Domnul Petre Ţenea –şef Administraţie A.J.F.P. Ialomiţa a menţionat urmãtoarele: “Principalele nereguli au fost constatate în modul de stabilire a impozitului pe profit, datorate de entitãţile verificate, fiind stabilite suplimentar 4,76 milioane lei”.
De asemenea s-au mai constatat nereguli privind plata TVA, impozit pe dividende, contribuţii la asigurările de sãnãtate, impozit din arenda, impozitul microîntreprinderilor “fiind stabilite suplimentar 2,15 milioana lei”, aşa cum s-a precizat.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.