Ioan Martin, candidatul PNL la Primăria Slobozia!

6

DSC00407

PNL Ialomiţa l-a aruncat în luptă pe Ioan Martin pentru câştigarea primăriei municipiului reşedinţă de judeţ. Cu 21 de voturi pentru din cele 22 ale comitetului teritorial executiv, candidatul liberal şi-a asumat candidatura şi este hotărât să câştige:

Conform sondajelor din luna noiembrie, comunicate de PNL, candidatul liberal s-ar situa peste actualul primar, însă votul politic rămâne favorabil PSD:

În situaţia unor alegeri locale dintr-un singur tur de scrutin, rezultatul depinde semnificativ de numărul candidaţilor, motiv pentru care PNL are tot interesul unei confruntări directe cu PSD şi susţinerii totale a celorlalte formaţiuni politice.
Clementina Tudor

6 comentarii

  1. Stau şi mă uit la cele trei personaje: Gheorghe Tinel, unul dintre cei mai detestaţi politicieni la nivel naţional, Ioan Martin, candidatul de avarie şi Cristina Pocora, cameleonul penelist, cea care-şi anunţase iniţial posibila candidatură la şefia Consiliului Judeţean Ialomiţa şi care, pentru “binele cetăţenilor”, se dezice de votul din Parlament. Cine crede în reformarea clasei politice înseamnă că n-a învăţat nimic în 26 de ani. Cum să votezi o nulitate precum Gheorghe Tinel?! Doar n-om fi nebuni, dilii, să dăm judeţul pe mâna unui asemenea exemplar cu tupeu, doar aşa, să facem în necaz PSD-ului! Sunt absolut de acord cu detronarea “roşiilor”, dar niciodată n-o să votez cu pupinbăsistul udrist Gheorghe Tinel. Sper să mă urmeze tot judeţul. Votaţi pe oricine înafară de Gheorghe Tinel!!!
    În ceea ce-l priveşte pe moş Martin, aşa cum am mai scris, nu cred că ar fi un primar rău pentru slobozeni, dar să nu apară cu Tinel, fiindcă va pierde, sau, oricum, i se vor diminua şansele de izbândă. Despre Cristina Pocora … la Cocora!

  2. Sorine, nici daca dezbateam ore in sir “activitatea” politrucului de Fierbinti, nu ni se impleteau gandurile in acest mod! Din surse apropiate deputatului am aflat ca si atunci cand respira face o mizerie, o frauda, un abuz. Lucrarea de doctorat e un plagiat ordinar in mare parte;a impus la deconcentrate pe vremea lui voda-partz numai niste nulitati doar ca l-au sprijinit pe el in campanie ; pe nevasta-sa a cocotzat-o la notariatul din Tunari tot prin trafic de influenta;a inselat, tradat, luat spaga, santajat …Nu o fi de ajuns ca sa dispara dracului din viata politica a judetului?Adica daca a stat cativa ani in opozitie s-a schimbat radical, e alt om ? Nici vorba, deja intinde plasele si face vorbele pentru viitoare functii cu o rapacitate si perseverenta iesite din comun! Sa ne fereasca Dumnezeu de sustinatorul Udrei !

  3. Piticul ăsta mincinos și oportunist Cre Tinel ar calca și pe mă-sa numai sa rămână pe funcția ăsta râvnită de atâția ani. Cat despre șefia CJ – îl depășește. Cine dracu îl votează pe moldoveanul de la Podul Turcului?
    Cel mai bine îi stă pe post de măscărici la TV Cartoon – desene animate.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.