Ion Tătoi, şef de campanie la ALDE Ialomiţa

0

_DSC7440

Fostul şef al Direcţiei Silvice s-a alăturat echipei ALDE şi va ajuta la obţinerea a 6 primari, obiectiv declarat, pentru liberalii lui Tăriceanu la alegerile locale din vara acestui an.
Deputatul Aurelian Ionescu a anunţat într-o conferinţă de presă că foştii primari Petre Ailenei şi Valerică Herea vor candida la Bărcăneşti şi Borăneşti. Conform conducerii organizaţiei judeţene, ALDE are stabiliţi la acest moment candidaţii pentru 40 de localităţi din Ialomiţa, iar următorul prezentat presei va fi competitorul pentru municipiul Slobozia, Ionel Gae, de profesie avocat.
În opinia primarului comunei Ciulniţa, Stelică Gheorghe, importantă în competiţia electorală este determinarea şi mai puţin notorietatea: „Am preferat un candidat tânăr, chiar şi cu 5% notorietate, şi am refuzat oferta lui Gabi Ionaşcu de a candidat din partea ALDE. Toţi au şanse şi pentru că sunt limitate cheltuielile din campania electorală, indiferent dacă sunt primari în funcţie sau nu. Am avut discuţii şi cu un domn doctor şi cu un secretar şi cu un domn inginer, dar preferăm să mergem cu un om nou. Pe cine să aleagă slobozenii? Un rău mai mic, pe domnul Martin? Pe domnul Muşoiu? Ce au făcut în ultimii 8 ani?! Nu mă unesc cu PSD-ul ca să scoatem un candidat sau altul, ci mă unesc cu oamenii pentru un primar bun.”
Reprezentanţii ALDE susţin că formaţiunea lor politică este singurul partid cu adevărat în opoziţie şi reclamă că actualul Guvern, condus de Dacian Cioloş, schimbă numai anumiţi prefecţi, incomozi pentru PNL.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.