Jandarmeria Ialomiţa sărbătoreşte sâmbătă 160 de ani de activitate

2

sandu-jandarmiSâmbătă, 3 aprilie, cu începere de la orele 10 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa va sărbătorii printr-un ceremonial în premieră împlinirea a 160 de primăveri. Purtătorul de cuvânt al inspectoratului, maior Alexandru Constantinescu (foto), a precizat pentru cititorii noştri că manifestările se vor desfăşura în faţa Instituţiei Prefectului, iar subunităţile prezente la defilare vor prezenta ţinutele şi tehnica de luptă aflată în dotarea jandarmeriei. Jandarmii se aşteaptă la un interes crescut din partea publicului mai ales că la finalul ceremoniei vor fi prezentate şi câteva exerciţii demonstrative.
Pentru că anul acesta ziua lor este în imediata apropiere a Paştelui, jandarmii vor continua seria acţiunilor dedicate acestei zile şi în săptămâna 5-9 aprilie.

Alexandru Boştină

2 comentarii

  1. Bravo ba desteptilor. Blocati ditamai bulevardul ca sa faceti parada modei. Minte de bugetari. Dupa ce ca strazile sunt vai mama lor, pline de apa si namol din cauza moldoveanului si apei lui de izvor, mintile luminate, adica mai corect spus, cretinii cu functii, au decis sa blocheze Matei Basarab sa vedem noi jandarmii cum dau din picioare. Capete seci !
    Nu era mai bine sa va mutati balciul pe Chimiei sau pe orice alta strada mai putin circulata si sa lasati oamenii sa isi vada de treaba lor, si sa nu-si mozoleasca masinile pe jegurile de strazi ocolitoare ? Ca daca vroia lumea sa vada parada modei, veneau sa va vada pe orice alta strada din oras. Dar capete seci ca la Slobozia mai rar gasesti.

  2. Corect! Jandarmii, mai precis sefii care au decis ca manifestarea sa fie in Sambata Mare, sunt niste netoti. Azi nu e zi de parada, ceremonialul care se desfasoara in toata Romania e in legatura cu credinta mosilor si stramosilor nostri; puteau sa-si amane defilarea si toate cele (banuiesc ca va fi si o masa festiva, incarcata nu cu bucate de post). Trist, trist, trist, am dubii cu privire la inteligenta celor care au decis asta, sa aiba oare nostalgii comuniste?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.