La Bărbuleşti, astăzi s-a sorcovit cu gloanţe

0

In jurul orei 15.30 politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul ca intre mai multe persoane din comuna Barbulesti, membrii a doua familii, a avut loc un conflict spontan pe fondul unor neintelegeri, in urma caruia acestia s-au agresat reciproc folosind arme de foc si obiecte contondente.
O echipa complexa de politisti însotiti de un echipaj din cadrul Serviciului de Interventie Rapida au intervenit cu promptitudine la fata locului, reusind aplanarea conflictului si restabilirea ordinii si linistii publice.
In urma evenimentului cinci persoane, cu varste cuprinse între 24 si 35 de ani au fost transportate la cele mai apropiate unitaţi spitalicesti, respectiv 2 la Urziceni şi 3 la Ploiesti. Una dintre persoanele transportate la spital a decedat la scurt timp.

11 persoane au fost conduse pana in prezent la sediul Politiei Municipiului Urziceni si sunt audiate pentu a se stabili participatia fiecareia. Cercetarile sunt continuate de politisti sub directa coordonare a procurorului care supravegheaza cauza si a conducerii inspectoratului pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a desfasurat evenimentul si tragerea la raspundere a celor vinovati.

Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.