La Feteşti, unităţile de alimentaţie publică din apropierea unităţilor de învăţământ au fost controlate de poliţişti

1

dsc03091

Într-o campanie de prevenire şi combatere a absenteismul şcolar, poliţiştii din Feteşti s-au întâlnit marţi cu aproximativ 200 de elevi pe care i-au informat despre cazurile de delincvenţă juvenilă şi victimizare a minorilor.
Întâlnirea a urmărit prevenirea adoptării comportamentului infracţional şi prevenirea victimizării minorilor, prin semnalarea situaţiilor de pericol în care pot fi implicaţi datorită necunoaşterii consecinţelor adoptării unor comportamente, dar şi prevenirea implicării lor în accidente rutiere, în calitate de pietoni.
Zonele de învăţământ, precum şi unităţile de alimentaţie publică din apropierea acestora au fost atent supravegheate de către poliţişti, în vederea menţinerii ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, pe parcursul derulării activităţilor specifice, poliţiştii au urmărit prevenirea abandonului şi absenteismului şcolar, dar şi asigurarea unui climat de normalitate şi siguranţă civică în zonele adiacente unităţilor de învăţământ.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 2.300 lei.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.