La Liceul Pedagogic din Slobozia se organizeaza de 5 ani sarbatorea de Halloween

0

De fiecare data elevii sunt nerabdatori sa-si etaleze costumele iar profesorii de limba engleza profita de ocazie si ii invata aplicat despre traditiile anglo-saxone. Personajele preferate in acest an au fost mai degraba din spatiul mioritic decat din criptele intunericului.
audio halloween 
Zombi, mancatorul de creiere, pe numele lui adevarat Rares, este unul dintre cei care au respectat traditia de Halloween, incercand sa-si picteze cat mai grotesc fata. Mult mai inspirati de telenovelele romanesti, anul acesta de Halloween, a crescut numarul personajelor gipsy si gangster.
La serbarea de Halloween de la Liceul Pedagogic au fost invitati anul acesta si copiii de la casuta Maria. Gazda pentru ei si elevii liceului este profesorul de limba engleza, Simona Turcu.
In traditia sarbatorii de Halloween, cele mai frumoase costume, cei mai indemanatici elevi la curatat mere, cei mai buni recitatori in limba engleza si cei mai haiosi la adunat cu gura ciocolata din fulgi de porumb, au fost premiati de colegii si profesorii lor.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.