La maternitatea din Slobozia s-au născut 3 gemeni, pe cale naturală

2

Tripleţii, două feţiţe şi un băieţel, cântăresc peste 2000 de grame fiecare, au primit nota 8 şi sunt în stare bună. Medicul Gabriela Dumitru precizează că naşterile de tripleţi fără inseminare artificială sunt extreme de rare: “Azi dimineaţă între 6:20 şi 6: 28 s-au născut trei gemeni: o fetiţă de 2000 de grame, un băieţel de 2120 grame şi o altă fetiţă, al treilea geamăn de 2200 de grame. Sunt frumoşi, sunt bine toţi, au primit nota 24, cumulată. Fetiţele, ca de obicei, sunt mai isteţe, şi aşteptăm să se deştepte şi băieţelul pe traseu. Am mai avut tripleţi, destul de rar, e adevărat.”

Mămica tripleţilor este din Borduşani şi se aştepta să nască doi bebeluşi: “ Nu am ştiut că am trei, că domnul doctor la Feteşti mi-a zis de gemeni, şi când mi-a venit sorocul m-au trimis la Slobozia. Şi  am avut noroc cu domnul doctor de aici că m-a ajutat să nasc. A fost mai greu, dar ce să fac? Acum sper să fim sănătoşi toţi.”

Femeia mai are acasă 8 copii, cel mai mare în vârstă de 19 ani, iar cel mai mic de doi ani şi jumătate.

2 comentarii

  1. Din păcate (sau din normalitate- iertată să îmi fie forţarea expresiei) nu toată lumea ştie ce înseamnă ,,tripleţi”. Ocazional, oamenii nu stăpânesc bine unele limbaje tehnice şi nu este neapărat ceva ruşinos… Ceea ce credem că ştim poate să nu fie conform definiţiei şi descrierii din manuale sau tratate.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.