PORŢI DESCHISE LA PSD IALOMIŢA – A început dezbaterea privind ,,Programul judeţean de dezvoltare durabilă pentru perioada 2016-2026!”

2

IMG-20160202-WA0008Organizaţia Ialomiţa a Partidului Social Democrat va elabora în această perioadă un Program judeţean de dezvoltare durabilă pentru perioada 2016-2026, în care vor fi introduse domeniile prioritare (teme de interes), şi anume: fonduri europene, sănătate, învăţământ, agricultură, activităţi economice, asistenţă socială, mediu, turism. La dezbateri pot participa şi pot face propuneri toţi cetăţenii din judeţul Ialomiţa.
Astfel, luni, 01.02.2016, la sediul central al PSD Ialomiţa a avut loc prima întâlnire care vizează acest important proiect şi în cadrul căreia a fost iniţiat un grup de lucru coordonat de dl. Victor Moraru – Primarul oraşului Amara şi format din reprezentanţi din toate domeniile, care vor lucra intens la acest program, ţinând cont de nevoile şi problemele semnalate din fiecare domeniu de activitate.
Primii afiliaţi la acest Grup de lucru sunt: dl. Potor Danut Alexandru, dna. Dumitrescu Raluca, dl. Muşoiu Ştefan, dl. Lemnaru Iliuţă, dl. Pop Andrei, dl Grigore Cătălin, dl. Mocioniu Adrian, dl. Crunţeanu Daniel şi dl. Popescu Ionuţ.
Întâlnirile vor avea loc în fiecare zi de luni, începând cu ora 17.30, la sediul central al PSD Ialomiţa din Slobozia, b-dul Chimiei, unde sunt aşteptaţi toti cei care doresc binele acestui judeţ.
De asemenea, răspundem oricărei invitaţii şi vom fi prezenţi în orice locaţie unde suntem solicitaţi pentru dezbateri publice care au ca scop viitorul judeţului Ialomiţa.
“Alătură-te acestui demers! Ideile tale sunt importante! Este vremea să te implici!””

2 comentarii

  1. Ne bucuram ca PSD – groparul acestui judet al caror capeteniii sunt in drumul lin catre puscarie – a inceput ca un ghiocel sa scoata capul si sa se implice in activitatea de imbunatatire a vietii oamnilor din judet. Ne bucaram ca Victor a preluat fraiele acestui PSD, insa atat de rau ne zgarie pe creier sa vedem sau sa auzim de acest partid, cat si de altele, incat… Prea mare sila am pt PSD. Si de 10 incoace ce a facut PSD pt judetul asta? L-a facut praf din tiate directiile. Nu mai crede lumea in asa-numitii politicieni.

  2. ca sa nu mai amintim ca Victor a fost independent pana a ajuns primar dupa care s-a vopsit iar in pesedist. Hai ba Victore ca lumea nu e chiar cazuta in cap …

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.