Lacrimi pentru Mos Craciun

3

Dragi copii, am o veste proasta:  anul asta Mosul va fi oprit la vama de autoritati – exista pericolul ca renii acestuia sa fie purtatorii unor virusi ucigasi pe copite. Mosul insusi va fi dezbracat la piele si cercetat amanuntit de o comisie formata din garda financiara (firma care-l aduce pe mos e dizolvata de doi ani), dsv (renii au licheni pe coarne), dsp (mosul are un  guturai suspect) si alte organe si organute care vegheaza la sanatatea patriei.

In viitorul comunicat se va preciza ferm ca oprirea saniei la vama nu are absolut nicio legatura cu hotararea Finlandei de a nu ne primi in Schengen, iar la otv (dd) va demara o serie de emisiuni (intre 8 seara si 4-5 dimineata) in care ni se va explica cum, cand si de ce Mos Craciun l-a ucis pe Mos Gerila.

guraialomitei

3 comentarii

  1. De ce sa fie Mosul oprit la granita, vine din olanda? Cu to(n)tii ne putem aminti ca bunicii si tatii actualilor nemti au facut curatenie in olanda (si franta cu voia lui sarkozi, cel cu stramosi unguri), in timp cu romanii luptau in est. Apoi RO a fost lasata pe mana rusilor comunisti iar grecia (ha, ha, ha) nu- datorita bunicilor si tatilor actualilor politicieni din UE! Care-i dobitocul ce nu stie ca asa cum o moneda are doua fete si o granita are doua laturi: una care se refera ce intra in RO, si alta care se refera la ce iese din RO -si asa ajungem la problema cu Schengen-ul: nu convine mizeria (umana) ce iese din RO politicienilor ipocriti din U.E. (inclusiv finlanda). Sa schimbi conotatia cuvintelor ,,tigan” si ,,jidan” in dictionare e una, sa fii politician olandez sau francez neipocrit e alta! Oricum, astia care credeti ca Mosul o sa fie oprit la granita RO, mergeti in Grecia palicarilor, n-o sa va opreasca nimeni!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.