PeDeLe, lasă-ne…

17

Nu-mi place să mă duc la conferinte de presă. Evit pe cat pot, si rar am chef să particip. La PSD Slobozia, de exemplu, ultima oara fusesem asta-vara cand se dadeau de ceasul mortii cu analizele DSP pe masa, ca “apa e cristal si ce nemernic e Paros”. Asteptau sa… treaca vara si odata cu ea si concediul invocat de Institutul de Sanatate Publica din Bucuresti pentru a amana analizarea “apei lui Ionascu”.

A trecut vara, a trecut si toamna, analizele au venit si… nicio surpriza: apa buna sub PSD e naspa sub PDL.

Nu naspa rau, numai cat sa apara Teculescu pe cal alb cu sentinta: apa menajera. Problema e reala, motivatia DSP ridicola: perimetrul din jurul puturilor e patrat, nu rotund si ceva depasiri de ordinul zero virgula zero un milion la niscai otravuri din apa – de parca restul sutelor de fantani din judet sunt cristal, deh…

In fine, sa revin la PSD Slobozia, conferinta lor de presa de vineri si ce am priceput eu de acolo:

– de vina e PDL-ul;

– de vina sunt tevile vechi de 30 de ani;

– de vina e PDL-ul;

– de vina sunt smecherii care imbuteliaza “apa lui Ionascu”, falsifica etichetele si o vand ca apa plata.

si iarasi:

– de vina e PDL-ul.

Concluzia: sa ne lase PDL-ul sa facem treaba, sa ne lase sa sapam santuri, sa ne lase sa schimbam tevile. Sa ne lase.

A, uitasem: si sa facem patratul cerc.

guraialomitei

17 comentarii

  1. Bine, bine, bine! De vina-i pd-l-ul, inclusiv la PITESTI, unde administratia locala a adus ORASUL IN FALIMENT De nspe ani primar, tudor pendiuc, fara mustati insa tot cu ,,pedele lasa-ne…”!

  2. Salut! Chiar m-am speriat de o stire postata de voi mai acum vreo 2 saptamani conform careia apa nu mai e buna nici la mancare! Asa ca dai si cumpara apa plata cu zecile de litrii…mai ca eram in stare sa cumpar si pentru wc tot plata:))
    Acum vad pentru prima data cum arata o conducta si incep sai dai dreptate primarului si implicit PSD-ului. In fine sa fim sanatosi si sa asteptam schimbarea conductelor…cred ca pana in 2012 va fi gata lucrarea, dar si asa Ionascu nu va mai castiga din primul tur, presupun! Si apropo de vot, asteptam pe site informatii despre obtiunile PSD-ului local la congresul atat de mediatizat. Oare vor vota toti la fel sau organizatia lu’ Ciuperca diferit de cea a lui Stoica???

  3. am fost prin oras astazi si am ramas socat sa vad o groaza de oameni carand in spate cate 2/3 bidoane de apa la 5l si stau si ma mir cate milionae fac astia care o vand?

  4. nu va convine ce scrim de aia ne pesirflati daca nu am facut carte ca nu nea lasat comunistii si rusii sa invatam sa scrim ne obliga sa chiulim si sa fumam prin veceurile scolii

  5. Atentie, postul de la ora 12:36 nu-mi apartine, securistul prostanac iar si-a facut aparitia! Comparati, va rog, textul de la 12:36 cu cel din 14.02.2010, ora 20:16.

  6. “cineva zice că:
    Astazi la 11:34 (acum 9 ore) ” nenea Florin nu sunt eu ala care nu stie sa scrie (sunt vali) trebuie sa imi inregistrez numele la osim 🙂

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.