Legile sunt pentru căţei…

6

… buldogii au un regim special.
Feri-m-ar sfantul sa-mi las 5 minute masina cu avariile aprinse pe Matei Basarab, ca sar imediat comunitarii pe mine cu aparatul foto si chitantierul in mana. Nu este cazul cu masinile din convoiul buldogului, care stau de doua ore pe 2 randuri in fata Centrului Cultural. Sa-mi raspunda seful Politiei Locale la urmatoarea intrebare: ce functie in stat are Vasile Blaga care sa impuna inchiderea ochilor comunitari si de ce nu au fost amendati posesorii masinilor parcate la dublaj? De ce a plecat agentul care s-a invartit cateva minute prin zona? Nu avea suficient sange in… ?
Daca i se umple instalatia retroactiv, promit sa-i pun pozele astea la dispozitie…

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorLa bichon

6 comentarii

  1. pai nu au fost mereu pt catei??? Stia si Alexandrescu asta cand a scris fabula “Cainele si catelul”… aia mari nu stau ei sa aplice legea… sunt mai presus de orice… si mai ales, de moralitate si decenta…
    adica ce sa mai… o fi si la altii rau, or avea si altii padurile lor cu uscaciuni, dar noi, paremi-se avem numai uscaciuni si tare mi-e ca astea vor sufoca bietii puieti :(((

  2. Eu am spus de prima data : cateii de la comunitara sa-si caute un loc de munca adevarat nu plimbari lungi pe bulevard cu chitantierul in mana si poze fashion pentru arhiva. Ati impanzit dracu orasul de atatea “organe” dar cand vine vorba de “ordine si siguranta” se imprastie ca sobolanii. Alde patru clase proveniti din fostii paznicii sa fie pusi sa stea prin scoli si pe langa scoli. Acolo e locul lor !! Ti-ai dracu cu pesedeu vostru !

  3. Cum sa coboare comunitaru’ din masina daca afara plua?Pe noi cetatinii orasului ne amendaza si daca masina nu este parcat perfect paralel cu bordura . Alo!! domn Abaza unde va este impartialitatea si cinstea ?Ar trebui sa va crape obrazul de rusine ca nu respectati hotararile ale tampite dupa care va desfasurati activitatea .

  4. ieri, multstimatul mustacios si moldovean AutoBaza, blocase cu loganul lui personal, iesirea de la trezorerie. intr-un sfarsit a aparut, venind de la piata!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.