Liberalii au depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean Ialomiţa şi revin la candidatura lui Constantin Sava pentru primăria Urziceni

6

_DSC2656

„În urma unei analize stricte a situaţiei, a rezultat că PNL va pierde alegerile locale la Urziceni dacă va candida cu alt competitor decât primarul suspendat Constantin Sava” a declarat deputatul Tinel Gheorghe, azi, la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Judeţean.
Conform unor surse din apropierea PNL Urziceni, Constantin Sava a început de luni să strângă semnături şi are timp până marţi la miezul nopţii să-şi depună candidatura. În cazul în care nu va reuşi să strângă minimul de 500 de semnături prevăzute în cazul localităţilor urbane de rangul II şi III, se va apela la formula de rezervă a viceprimarului Nicolae Cristea.
„Este pentru prima dată când PNL-ul închide cercul în Ialomiţa, adică are candidaţi la toate primăriile din judeţ, chiar dacă în câteva cazuri listele de consilieri locali sunt incomplete”, a mai precizat Tinel Gheorghe, primul candidat pe lista PNL la Consiliul Judeţean.
Deputatul din Colegiul 4 Urziceni este urmat de pe lista PNL de primarii Gheorghe Catrinoiu de la Feteşti, Eugen Tocileanu de la Sărăţeni, Ion Mihai de la Gheorghe Doja, Ghiţă Mihai de la Ion Roată, Popa Daniel de la Bărcăneşti şi Alexandru Dinu de la Mihail Kogălniceanu. 30% din cei 39 de candidaţi liberali pentru Consiliul judeţean Ialomiţa sunt femei.

6 comentarii

  1. Când scriam despre pesedei, aşteptam comparaţia-metaforă a liberalilor şi, iată, a apărut. Nume numai unu’ şi unu’. Cum o fi cu 30% din 39?! Numai liberalii puteau susţine 11,7 femei pentru a candida. Bravo nea păduraru’! Cred că astea vor fi procentele pe care le veţi obţine: 11.7, şi asta cu şansă mare.

    • Cu indulgenta galeti si mititei dati betivilor va obtine cel mult 3% din voturi. Noi speram sa obtina mai curand un mandat de 30 zile +30 zile la beciul domnesc dupa care un mandat de 4 ani la penitenciarul Slobosia ca sa fia aproape de cetateni si de birurile consiliului judetean, unde viseaza sa ajunga spalatorul de buci basist.

  2. Incredibil cum politrucul tinel gheorghe nu mai ataca penalii cand acestia sunt din propria ograda. ba chiar ii forteaza sa candideze chit ca incalca orice norma de moralitate, ca sa nu mai vorbim de criteriile de integritate stabilite de PNL…cata mizerie poate fi in acest politruc????se dovedeste inca o data ca gheorghe tinel e dispus sa calce pe cadavre numai sa ajunga la privilegii , el si colaboratorii sai manjiti. Candidati ba nesimtitilor in africa!!!!!!!!!

  3. Incalca restictia data de DNA ,a se vedea ordonanta procurorilor este publica pe site-ul DNA si criteriile de integritate ale PNL.Sa se faca cotestatie la BEC oameni buni.

  4. Cat tupeu de centurista are Tinel caud o ia sus la balcon cand la subtioara piciorului. Ce integritate vrei de la o (t) (a) (r) (f) (a) ca acest traficant de influenta omul care este mare combinator in ialomita. Tinel redistribuitul in parlamentul romaniei este nimeni altul decat lingaul basist care ajuta guvernul boc sa taie pensii ,salarii sa desfiinteze spitale si cate toate pentru asi bate joc de romani. Tinel va lua maxim 2,3% din voturi. Dar mai rau este ca daca nu ajunge presedinte de consiliu judetean se intoarce in parlament unde are locul cald. Sa nu uitati ca acest tinel ca si altii mai tin blocate anumite posturi. Ciuma de tinel si gasca pdl o adevarata moarte sigura pentru ialomita.

    • Cata dreptate! Ce ma mira este insa faptul ca inca nu a fost luat la intrebari desi din anturajul sau se cunoaste ca a luat spaga, a facut abuzuri, trafic de influenta si alte fapte pedepsite de lege. Telefoanele lui nu au avut semnal in epoca basista de trista amintire????

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.