Locul I la Facultatea de Teologie din Bucuresti, castigat de un absolvent al Seminarului din Slobozia

1

seminaristi-si-PS-Vincentiu-burse-2015

“Absolvenții Seminarului Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Slobozia, promoția 2015, îndrumați de dirigintele Pr. Dr. Neagu Iliescu, au obținut rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat, școala noastră clasându-se pe locul al doilea, prin procentul de elevi promovați în prima sesiune, atât în rândul liceelor [laice] din județul Ialomița, cât și al Seminariilor Teologice din Mitropolia Munteniei și Dobrogei”, se arata intr-un raport de ultima ora, emis de reprezentantii institutiei de invatamant amintite.
Mai mult, “la examenul de admitere organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul, Universitatea București, cea mai mare medie de admitere a obținut-o un absolvent al nostru, Dumitru Cristian Ioan, 9,88, alți 11 absolvenți fiind admiși pe locuri bugetare, cu medii între 9,40 și 8,66”, ne mai informeaza Pr. Dr. Neagu Iliescu.

Citeşte >>

1 comentariu

  1. locul I la “aliluia aliluia cu mana-n traista altuia”? nu ma mira. epis-hotia sloboziei si calarasilor este pe locul 3 pe tara la venituri pe 2014 si nu pastoreste decat 2 judete dintre cele mai sarace judete din tara. asta da performanta.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.