LOCUL I LA FAZA PE ȚARĂ A OLIMPIADEI NAȚIONALE A ANIMATORILOR – LICEUL PEDAGOGIC ”MATEI BASARAB” SLOBOZIA, SECȚIUNEA DIVERTISMENT

0

Ce este Olimpiada Națională a Animatorilor? Conform Regulamentului competiției:
”Olimpiada este organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar Harghita şi Liceul Marin Preda din Odorheiul Secuiesc, valorifică abilităţile elevilor de la profilul pedagogic, dobândite atât în context formal, cât şi în context nonformal, de iniţiere, susţinere şi dezvoltare a unor proiecte de management al timpului liber, de organizare a activităţilor de petrecere a timpului liber”. Astfel, elevi de la profilul pedagogic din toată țara trec prin două probe, ambele având un caracter practic în evaluarea abilității de a organiza evenimente pentru copii, tineri și părinți: arte plastice, abilităţi manuale, sport – motricitate, muzică, arta spectacolului, serbări școlare, jocuri în natură, activităţi de cooperare, activităţi ştiinţifice, și sunt doar câteva exemple din grila de posibilități.
Echipajul Liceului Pedagogic ”Matei Basarab” Slobozia alcătuită din elevele: Crăciun Cristina-Marina de la clasa a XII a A, Stanciu Gabriela-Cristina de la clasa a XI a A și Ilie Raluca-Gabriela de la clasa a X a B au obținut locul I cu proiectul ”Salabrapocus TV”. Rezultatul este obținut prin efortul unei echipe mult mai mari alcătuită din doamna director adjunct Dumitru Adriana, doamna director Matache Adriana, doamnele profesor Vild Theodora, Sofineti Silvia, Neagu Mihaela, Nedelcu Luisa, Dogaru Mioara și elevii de la clasele de profil pedagogic-clasa a X a B, clasa a X a A, clasa a XI a A, clasa a XII a A. Nu putem uita deschiderea și amabilitatea doamnei director a Centrului Cultural ”Ionel Perlea”-Clementina Tudor care a asigurat spațiul de desfășurare al unor activități.
Acest premiu este o dovadă a muncii de calitate și o recunoaștere a valorii Liceului Pedagogic ”Matei Basarab” din Slobozia. Iată, cum învățarea poate fi plăcută, antrenantă și atractivă, căci aceasta este definiția animatorului educativ: ”cel care învață cu inima, care dă viață activităților”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.