Lucrări în grafic ?? ??????? ????????? ???????? ?? ?? – ?????? (???? ?????????? ?????? – ???????? – ???????? – ??????)

0

Lucrările pe amplasament au început în ianuarie, anul acesta.
Este vorba despre realizarea unei supra-traversări pe DN21, cu o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe 305 m. Pasajul va traversa totodată și DN 3A Lehliu – Fetești, drum național paralel cu CF 800.
– Dintre cei 214 piloți necesari pasajului, s-au forat, armat și turnat deja 57.
– De asemenea, până acum s-au executat 45% dintre coloanele de balast necesare consolidării terenului de fundare, respectiv 902 dintre cele 1969 de coloane. Acestea au diametrul de 500 de mm și adâncimea de 9m.
– Se lucrează la devierea celor 2 conducte de apă cu diametrul de 1000 mm, pentru a permite realizarea pasajului.
– A fost armat, cofrat și turnat primul radier, care se află între CF și DN3. Și se lucrează la realizarea armării a încă două radiere.
Pasajul de la Drajna va fi parte integrantă a viitorului drum TransRegio (TR ISTER) Brăila-Slobozia-Călărași-Chiciu, de aproximativ 142 km, din care 35 de kilometri sunt pe teritoriul județului Ialomița.
Valoarea investiției este de peste 98 milioane de lei, fără TVA, din fonduri externe nerambursabile, iar termenul de execuție este de 1 an și jumătate, dar constructorul și-a asumat că va realiza pasajul înainte de termenul prevăzut în contract.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.