Mai multe baruri din Slobozia s-au închis

5

q

Printre cele care au tras obloanele se numără „Q” şi „Hambar”, unde a fost pus un afiş că se renovează.
În urma controalelor din cluburi, baruri, discoteci, restaurante, săli de cinematograf şi spectacole, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe Ialomiţa au aplicat amenzi în valoare de aproape 800 de milioane de lei vechi pentru încălcarea normelor de apărare împotriva incendiilor.
Conform unui comunicat de presă, verificările s-au făcut inopinat pe timpul nopţii, în weekend, şi au vizat 23 de unităţi publice cu afluenţă de persoane, dintre care 9 au fost găsite închise.
În cele 14 baruri controlate s-au constatat 33 de neconformităţi, unele fiind remediate pe loc. Principalele deficienţe ţin de lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, neorganizarea activităţii de apărare la incendii la locul de muncă, nerespectarea instrucţiunilor care reglementează utilizarea gazelor naturale şi folosirea instalaţiilor electrice cu defecţiuni sau cu improvizaţii.
Pentru neregulile constatate s-au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 avertismente şi 15 amenzi în cuantum de 79.500 lei.
Clementina Tudor

5 comentarii

 1. Da super ! bine ca au inchis si ultimele cluburi din oras … instituii tampite si la fel de prost ! inloc sa repare groapa aia urata din centru si sa dea o fatza frumoasa orasului ei se tin de inchis cluburi. Asa au facut si cu Rustic si Clubul Tineretului. Au inchis un club si au facut un SuperMarket. Idioti !

  • Pai…. se vede ca nu te duce mintea….
   Ce treaba au autoritatile cu faptul ca proprietarul spatiului in care respectivele cluburi (rustic si clubul tineretului) functionau a decis sa inchirieze spatiul alt cuiva.

   • Autoritatile nu ar fi trebuit sa il lase sa inchirize spatiul unui supermarket !! trebuia sa ii dea interdicite ! Ori tii Rustic deschis. ori faci alt club, ori nu faci nimic. Daca i-ar fi impus asta , sunt sigur ca era si acum Rustic deschis.

 2. Hambar functioneaza de vrei 15 ani , Q are si el vreo 4 . Daca ISU a constatat dupa 15 ani ca un spatiu functioneaza ilegal , e grav . Chiar nu inteleg asta .

 3. Pun pariu ca primarul comanda tot in orasul ala ! Stati linistiti, ca daca primarul nu voia, nu se inchideau cluburile. Au inchis Hambarul, cu o traditie de 15 ani. Multe generatii ai crescut in Hambar. Sunt multe amintiri in acel club. In loc sa inchida pe cine trebuie (de exemplu pe primarul care a facut ditamai groapa in oras si nu o mai termina _ sau pe aceia care sunt responsabili cu apa toxica de la robinet.)
  Daca o sa cada cineva in groapa aia cine raspunde?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.