Mandat european executat de polițiștii ialomițeni

0

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise în Franța. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
La data de 16 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa, au depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna Gârbovi, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, fapte comise pe teritoriul Franței.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost prezentat sâmbătă, 17 iunie a.c., magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, pentru demararea procedurilor în vederea predării autorităţilor franceze.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.