Mandate executate

0

iiiilili

În cursul zilei de ieri, 14 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Coşereni au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 34 de ani, din comuna Sineşti, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei.
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an şi patru luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
* * *
În timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 36 de ani, din comuna Coşereni, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei.
Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de trei ani şi şase luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi spălare de bani.
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.