Mandatul USL în Consiliul Județean Ialomița la final

0

DSC08426

PSD și PNL Ialomița s-au despărțit și rămân prieteni. În ședința festivă din Consiliul Județean, ultima în formula stabilită la alegerile locale din 2012, vicepreședinții, consilierii și invitații au mulțumit pentru colaborarea pe care au avut-o și au apreciat că au avut un mandat fructuos.
“Vă mulțumesc pentru că interesul public, interesul civic a primat față de interesul politic și cred că am avut rezultate, am reușit să luăm decizii înțelepte care au dus la o creștere a bunăstării întregului județ” a declarat vicepreședintele Ioan Martin.
La superlativ față de administrația județeană a vorbit și deputatul Aurelian Ionescu: “Ați avut un mandat greu, dar cu multe realizări notabile. Este evident că se putea face mai mult pentru a readuce județul pe harta țării unde îi este locul. Personal, ca reprezentant al Parlamentului, am avut o colaborare excelentă cu dl președinte Silvian Ciupercă, apoi cu dl Ștefan Mușoiu, în a doua parte a mandatului, și cu dl Adrian Ionescu, în calitate de secretar al județului. Cu dl Martin mai puțin, dar asta nu înseamnă că nu suntem prieteni. În calitate de cetățean al județului vă mulțumesc și vă doresc realizări profesionale celor care vor să mai continue în politică.”
Cei doi reprezentanți de la vârful Instituției Prefectului au apreciat activitatea autorității județului, din ultimii ani, chiar dacă au existat și litigii între cele două instituții. “A fost un mandat destul de greu, cu multe realizări, dar la fel ca in viață și cu nereușite. În general colaborarea dintre cele două instituții a fost bună, că am mai avut și probleme de legalitate, dar nu înseamnă că dacă există o acțiune în contencios avem ceva de împărțit personal, sunt păreri diferite și arbitrul, instanța, o să ne spună cine a avut dreptate”, a spus prefectul Gigi Petre

Printre invitați s-a numărat și deputatul Mihăiță Găină, care de trei ori a fost ales și consilier județean, iar într-un mandat a fost vicepreședinte: “îi mulțumesc dlui președinte Silvian Ciupercă pentru toată activitatea desfășurată pentru că a fost o activitate foarte bună, o colaborare foarte bună între putere și opoziție, ceea ce sper să fie și după 5 iunie. Să ne ferească Dumnezeu de impostori în Consiliul Județean!”
La finalul ședinței festive, colaboratorii direcți ai Consiliului Județean au primit plachete în semn de recunoaștere a activității desfășurată în ultimii 4 ani.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.