Marian Neacșu a fost confirmat în funcția de secretar general al PSD

1

Președintele organizației județene PSD Ialomița, Marian Neacșu, a fost confirmat în funcție în urma alegerilor din cadrul congresului extraordinar din 10 martie.
Pentru funcţia de secretar general şi-au depus candidatura Codrin Ştefănescu şi Marian Neacşu, președintele organizației Ialomița obținând 3.000 de voturi în timp ce Codrin Ștefănescu a acumulat 650 de voturi.
“PSD este şi va rămâne o echipă, cea mai performantă, care va continua să aducă românii în clasa de mijloc şi să aducă milioanele de concetăţeni plecaţi în lumea largă acasă”, a declarat sâmbătă, la Congresul extraordinar al partidului, secretarul general, Marian Neacşu.
“Noi, PSD, suntem cel mai mare, cel mai important, cel mai profesionist şi cel mai performant partid al ţării. Am ajuns aici împărtăşind idealuri şi crezuri comune, pentru binele concetăţenilor noştri şi al ţării noastre. Am fost solidari, ne-am organizat muncind umăr la umăr. Am fost, suntem şi rămânem echipa cea mai mare şi performantă a PSD. Suntem reuniţi la Congresul extraordinar pentru a stabili bazele viitoarelor noastre victorii. Acest congres al nostru reprezintă temeila deciziilor care ne vor asigura guvernarea şi ne vor configura strategia publică în competiţiile care vor să vină. Au trecut mai bine de doi ani de la ultimul congres – doi ani buni pentru partid şi mai ales pentru ţară (…), ne-am asumat decizii dificile, unele dureroase, unele în premieră politică, dar rezultatele guvernării noastre sunt spectaculoase: România are cea mare mare creştere economică din lume – 7%”, a susţinut Neacşu.
El a susţinut că PSD “este forţa binelui” şi reprezintă un partid fără prejudecăţi în ceea ce priveşte femeile: “Eu unul sunt mândru de ceea ce am realizat şi de ceea ce facem şi vă invit pe toţi să fim la fel de mândri. Noul PSD şi programul nostru de guvernare am adus mai mulţi bani în buzunarul românilor şi am transformat un angajament electoral în realitate. Vom continua să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc. (…) Femeile au găsit în PSD un partid fără prejudecăţi. (…) PSD are cele mai multe femei în funcţia de ministru, partidul nostru are prima femeia primar general al Capitalei, mai ales prima femeie premier al României. Este evident pentru oricine, cu toţii avem acelaşi mare interes: să guvernăm bine. (…) PSD este o forţă a binelui”, a mai spus secretarul general al social-democraţilor, punctând că PSD rămâne un partid european, care trebuie să câştige alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.