Marian Pavel: PSD va rămâne principala forţă politică în Ialomiţa

0

Conform sloganului electoral al PSD, social democraţii votează „cu inima” şi mizează pe intrarea în turul II a candidatului Viorica Dăncilă.
Preşedintele PSD Ialomiţa, senatorul Marian Pavel, şi deputatul Ştefan Muşoiu au votat pe listele suplimentare la Gheorghe Doja, iar la ieşirea din cabinele de vot au apreciat prezenţa bună a ialomiţenilor la urne.
„Votăm cu inima şi cu gândul bun către români. Sper să iasă cât mai mulţi cetăţeni la vot pentru că este un drept pentru care înaintaşii noştri au luptat şi, până la urmă, este mai bine să intri în joc decât să stai pe margine şi să critici”, a declarat senatorul Marian Pavel.
De aceeaşi părere este şi deputatul Ştefan Muşoiu, în opinia căruia oamenii votează raţional şi emoţional, deopotrivă: „Eu am votat cu inima. Oamenii votează şi raţional şi emoţional, şi cu inima, fiecare votează în funcţie de cum a simţit că au fost aceşti ultimi 3-4 ani, sau ultimii 5 ani de zile, dacă ne raportăm la activitatea preşedintelui, dar eu nu m-am simţit reprezentat de acest preşedinte care a generat haos în România şi cred că avem nevoie de o schimbare la acest nivel, de un om implicat şi cu gând bun pentru fiecare român şi care să ia măsuri astfel încât să ne facă să ne simţim mândri că suntem români. Avem nevoie de o imagine mai bună în Europa şi pentru acest lucru e nevoie de un om care să conştientizeze asta, pe plan intern şi internaţional.”
La orele 15, prezenţa înregistrată la urne în Ialomiţa a fost de 23,75%, cu 5 puncte procentuale mai mică faţă de media naţională.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.