Masuri speciale pentru funeralii

0

Primarul municipiului Slobozia a dispus o serie de masuri speciale pentru asigurarea ordinii si linistii publice in timpul organizarii funeraliilor Episcopului Sloboziei si Calarasilor.

Incepand de astazi si pana duminica, institutiile subordonate consiliului local vor arbora in berna steagul municipiului Slobozia iar in sediile acestora se va organiza cate un loc de cinstire prin afisarea portretului episcopului si o candela aprinsa. 

In perioada 24-26 aprilie primaria Slobozia interzice stationarea autovehiculelor pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea si pe o distanta de 50 de metri in ambele sensuri de la intrearea pe Bulevardul Chimiei catre Catedrala Episcopala.

Toate terasele de alimentatie publica din zona sediului episcopiei a catedralei si de pe traseul catre aceste obiective vor fi inchise in toate cele trei zile de funeralii.

Sunt interzise sau limitate activitatile de tip industrial si a constructiilor generatoare de zgomote in vecinatatea Episcopiei si catedralei.

Politia Comunitara si politia municipiului Slobozia vor asigura paza si ordinea pe toata perioada funeraliilor pentru episcopul Sloboziei si Calarasilor, Damaschin Coravu.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.