MECTS a închis şcolile din 11 judeţe şi municipiul Bucureşti

11

Conform prevederilor legale în vigoare, Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a emis ordinul nr. 3205/06.02.2012, prin care, în zilele de marţi, 7 februarie şi miercuri, 8 februarie este suspendată integral activitatea didactică în judeţele Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea, precum şi în municipiul Bucureşti.
În celelalte judeţe, inspectoratele şcolare judeţene vor monitoriza cu atenţie situaţia şi vor raporta la MECTS situaţiile punctuale în care se impune suspendarea activităţii didactice.
În cadrul videoconferinţei organizate luni, 6 februarie 2012, inspectorii şcolari judeţeni au luat la cunoştinţă faptul că numărul de TelVerde pentru clasa pregătitoare 0.800.816.243 se pune la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţii de învăţământ a şcolilor în care sunt înscrişi copiii lor.
BIROUL DE PRESĂ, 06.02.2012

11 comentarii

  1. la gradinita, in general, nu se pune intreruperea scolii… acolo, rolul e mai mult de stat cu copiii. asa se face ca unii merg la gradinita si in vacanta, pt ca parintii sunt la serviciu si nu are cu cine sa/i lase. apropos, generaleasa nu raspunde la telefon!

  2. plus ca pana la urma gradinitele sunt private… platim o gramada pentru ca prichindeii sa stea acolo cateva ore.. Mi se pare normal sa imi duc bobocelul la gradi.. n-am cu cine sa o las..si cred ca plange toata ziua..:)) cum sa nu fie ea cu “copii”?:)) Off..greu mai e sa fi parinte.. asta da sport..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.