Medicii din zona Urziceni şi-au impus reprezentanţii în Colegiul Medicilor Ialomiţa

0

5rhhrhrhrt

Al doilea tur al alegerilor pentru desemnarea membrilor Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor s-a desfăşurat cu o prezenţă de 196 de participanţi, în majoritate din zona Urziceni. Din cei 23 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea celor 11 locuri, cele mai multe voturi au fost obţinute de Victor Pogorevici – 157, urmat de Iolanda Marinescu cu 151 de voturi, Mihai Lungu şi Adrian Apostoiu, cu câte 142 de voturi, Octavian Alexandru cu 132, Monica Grosu cu 130, Silvia Măciucă-128, Florin Dobre -126, Horia Rizescu-123, Mădălina Mitrescu- 120 şi Antoaneta Tănase cu 110 voturi.
Aşa se face că din zona Urziceni au intrat în Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor 5 reprezentanţi, iar din totalul celor 11 membri aleşi 6 sunt medici de familie.
Joi se va alege biroul executiv, alcătuit din preşedinte, secretar şi 3 vicepreşedinţi. Aspiranţi la încă o funcţie de conducere în Colegiul Medicilor din Ialomiţa au mai fost Vasile Olaru care a obţinut 11 voturi şi Tudor Panţuru care a strâns 30 de voturi.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.