Microbuz cu 10 pasageri implicat în accident la intrarea în Slobozia

1

20160527_153340

Un microbuz cu 10 pasageri printre care și mai mulți copii a fost lovit de remorca unui camion care circula din sens opus și aruncat de pe șosea în șanțul de pe marginea carosabilului. Accidentul s-a petrecut în curba de la intrarea în Slobozia dinspre Drajna, chiar în poarta cimitirului.
În urma impactului, o femeie a decedat, 3 persoane au fost grav rănite, iar altele 5 au suferit răni mai ușoare. Un elicopter SMURD a aterizat la fața locului pentru preluarea răniților grav, dar între timp aceștia au ajuns la spitalul județean din Slobozia pentru stabilizare. Microbuzul circula pe ruta Buzău-Călărași, iar accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.

1 comentariu

  1. Cu tot respectul pentru victime si familia îndoliata si Doamne Fereste, pentru ca la ceva mai rău ne “coasem” singuri, daca avem in vedere conducerea ISu si cum se iau decizii. Cum sa chemi un elicopter daca nu se impunea, victimele fiind deja la spital stabilizate? Asa preventiv!Si banul public? Si daca era intr-adevar nevoie in alta parte? Cum sa duci ambulanta pt victime multiple sa aștepte in fata spitalului sa ia asistenții din upu in tenesi la accident? Eu ca pacient din upu cum m – am simțit când se suna in disperare sa plece asistenții când era plin de pacienți!?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.