Microbuz cu 8 persoane la bord implicat intr-un accident in Perieti

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că în jurul orei 18.20, pe DN2A între localităţile Perieţi şi Misleanu a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale în care au fost implicate două vehicule, un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

Pentru repunerea pe partea carosabilă a autoturismului care în urma impactului cu microbuzul a pătruns în şanţ, intervin în acest moment echipaje ale Poliţiei şi ale Primăriei Perieţi, care acţionează cu un tractor.

Menţionăm  că microbuzul în care se aflau opt persoane este înmatriculat în judeţul Tulcea şi efectuează curse regulate pe direcţia Tulcea – Bucureşti. Niciunul dintre ocupanţii microbuzului sau autoturismului, în număr total de zece, nu a suferit vătămări corporale.  Totodată, vă informăm că printre aceştia nu se află copii, bătrâni sau persoane cu urgenţe medicale.

Reiterăm recomandarea adresată conducătorilor auto, aceea de a pleca la drum doar dacă este absolut necesar, şi numai după ce, în prealabil, s-au informat cu privire la situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.