Ministrul Achim Irimescu şi omologul kuweitian – implicaţi în accident la Slobozia

5

srtghrth

Cei doi demnitari se deplasau spre Brăila, iar după trecerea de calea ferată, spre Slobozia Nouă, maşina în care aceştia se aflau a intrat într-un autoturism oprit pe partea carosabilă.

În urma impactului, ocupanţii autoturismului, şi anume ministrul Achim Irimescu, omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair,şi translatoarea delegaţiei, au suferit răni uşoare. Toţi trei au fost duşi la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia pentru îngriji medicale, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că ambii demnitari au fractură de piramidă nazală. Conform prefectului Gigi Petre, pentru cei doi pacienţi s-a decis transferul cu ambulanţa la un spital din Bucureşti.

5 comentarii

  1. este posibil o poza cu accidentul de la fata locului? Am prefera una chiar din momentul impactului…:) in fond dispuneti de fotografi pe faza daca marcati pozele

  2. Șofer matol dar cu centură de siguranță pusă. Miniștrii + traducător fără centură – că ei „e șmecheri”. Rezultatul: mașina făcută praf, șofer scăpat fără zgârieturi iar vedetele cu nasurile înfipte în scaunul din față.
    P.S. Sper că ambulanța care i-a dus la București a luat-o pe autostradă și a stat și vreo oră la bariera de la Drajna.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.