Minor dispărut de la domiciliu

0

Ieri, 1 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că  minorul BUCUR ŞTEFĂNEL, de 13 ani, a plecat de la domiciliul din oraşul Fierbinţi- Târg şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că minorul a plecat de la domiciliu spre şcoală, în dimineaţa zilei de 1 martie a.c., la ora 07.00 împreună cu fraţii săi şi că după prima oră de curs, acesta a plecat într-o direcţie necunoscută, abandonându-şi ghiozdanul în clasă.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime 1.50-1,59 m, greutate 35-40 kg, faţă ovală, ten deschis, ochii verzi, părul blond, tuns scurt, constituţie atletică.

ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni tip jeans culoare albastră, geacă din fâş de culoare albastră cu dungi galbene pe mâneci, în picioare pantofi sport din pânză de culoare neagră cu talpa de culoare roşie, iar pe cap fes de culoare albă cu inscripţia „PUMA”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

insp. SALAORU DANIELA, Compartimentul Relatii Publice al Inspectoratului de Politie IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.