Minoră plecată de la domiciliu, identificată de poliţişti

0

În noaptea de 5/6 mai a.c., în jurul orei 01.40, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către un tânăr de 21 de ani din localitate, despre faptul că, nepoata sa, o minoră de 12 ani a plecat de acasă în cursul zilei de 5 mai a.c., şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Poliţiştii au efectuat cercetări cu privire la situaţia familială a minorei stabilind că aceasta este elevă în clasa a VI-a la o şcoală din localitate, cursuri pe care nu le frecventează şi face parte dintr-o familie dezorganizată, ambii săi părinţi fiind recăsătoriţi. De creşterea şi supravegherea minorei se ocupă mătuşa acesteia, care le-a declarat poliţiştilor că nu este prima dată când fata pleacă de acasă, aceasta părăsind domiciliu foarte des.

În cadrul audierilor s-a stabilit că în ziua dispariţiei, minora a fost contactată telefonic de către o prietenă, moment în care i-a cerut mătuşii sale suma de 5 lei, spunându-i că se va întoarce acasă în jurul orei 22.00.

Întrucât la ora stabilită minora nu s-a întors la domiciliu, iar telefonul său era închis, familia a anunţat Poliţia.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au identificat-o pe minoră care a declarat că a dormit acasă la o prietenă din aceeaşi localitate şi că nu a vrut să îşi anunţe familia pentru că nu i-ar fi dat voie.

Minora a fost încredinţată de către poliţişti familiei.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.