Mocioniu la Slobozia şi Moraru la Consiliul Judeţean sunt candidaţii pe care mizează PSD pentru câştigarea alegerilor locale în Ialomiţa

0

38

Social democraţii au anunţat principalii candidaţi la scrutinul din 5 iunie, iar importanţa derivă din numărul de alegători şi voturile exprimate din fiecare localitate.
Aşadar, municipiile sunt cele mai importante arene electorale, în care PSD intră la Urziceni cu Liviu Cazan, la Feteşti cu Sorin Gafiţoi, iar la Slobozia cu Adrian Mocioniu.
LIVIU CAZAN ADRIAN MOCIONIU SORIN GAFITOIPreşedintele PSD Ialomiţa a precizat că 37 dintre actualii primari vor candida din partea social democraţilor, în timp ce la Grindu şi Jilavele vor intra în cursa electorală viceprimarii. Rocada se face la cererea primarilor în funcţii din motive obiective, care ţin de sănătate.

Invalid Displayed Gallery

„Sunt foarte mulţumit de determinarea pe care o au candidaţii noştri chiar dacă aparent aceştia pleacă cu şansa a doua. Ne-am stabilit ca target să obţinem peste 50% vot politic pentru Consiliul Judeţean, ceea ce ne va da posibilitatea să obţinem mai mult de jumătate din numărul consilierilor judeţeni”, a subliniat Marian Neacşu.
Candidaţii PSD Ialomiţa au între 34 şi 62 de ani, iar social democraţilor li s-au alăturat primarii independenţi de la Săveni, Sudiţi, Platoneşti şi Sf. Gheorghe. De asemenea, PSD Ialomiţa are 6 femei candidate la alegerile din 5 iunie pentru localităţile Dridu, Miloşeşti, Scânteia, Sf.Gheorghe, Săveni şi Stelnica.
Candidatul pentru Slobozia, Adrian Mocioniu, are 39 de ani şi este de profesie medic veterinar. „Până acum nu am făcut politică la nivel înalt pentru că profesia nu mi-a permis. De 6 ani sunt preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari, mă consider o persoană cu viziune, iar de anul trecut am fost ales coordonator al PES Ialomiţa. Prin tradiţie Slobozia este un oraş social democrat şi eu îmi doresc ca municipiul în care m-am născut şi am crescut să fie atractiv şi pentru copilul meu. Din februarie fac parte din grupul de lucru al PSD pentru stabilirea programului judeţean de dezvoltare durabilă 2016-2026 şi împreună cu dl Victor Moraru sunt sigur că vom aduce fonduri şi investitori la Slobozia”.
Reprezentanţii PSD Ialomiţa susţin că sunt deschişi tuturor celor care vor să se implice în viaţa administrativă a judeţului, ceea ce implică un contract social cu cetăţenii din Ialomiţa, girat de candidatul pentru Consiliul Judeţean. „Aştept de la colegii mei, din grupul de lucru, câte un proiect de candidat, la fel cum aştept să se implice toţi cei care îşi doresc să fie pe lista de consilieri judeţeni. Suntem deschişi oamenilor cu valoare profesională, din toate domeniile, pe care îi aşteptăm să ni se alăture”, a declarat în finalul conferinţe Victor Moraru, locomotiva PSD pentru CJI.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.