Mulţi veniţi, puţini aleşi la bursa generală a locurilor de muncă

0

056

Peste 500 de ialomiţeni s-au prezentat joi dimineaţă la selecţiile organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa la Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea ” din Slobozia si la Punctul de lucru din Urziceni.
La nivelul judetului au fost contactaţi 610 agenti economici, însă la bursă au participat doar 45 de angajatori care au oferit 236 locuri de munca vacante şi care au selectat 116 persoane în vederea angajării.
Printre participanţi s-au numărat şi 10 persoane private de libertate din Penitenciarul Slobozia . Grupul a fost adus pentru a se promova în rândul deţinuţilor calificaţi într-o meserie, aflaţi în ultima perioadă a executării pedepsei, ofertele locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie de către operatorii economici, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora după liberare, iar trei dintre ei au primit promisiuni ferme de angajare.
Tot cu această ocazie, pentru o mai bună promovare a Ofertei educaţionale ANP 2016, au fost prezentate posibilităţile de şcolarizare ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, cu accent pe oportunităţile oferite, condiţiile de înscriere, admitere, studiu şi viitoarele locuri de muncă în sistemul penitenciar.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.