Neacordarea de prioritate, cauza unui accident rutier

0

Ieri, în jurul orei 21.00, în municipiul Slobozia s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Cauza care a stat la baza producerii accidentului rutier a fost neacordarea priorităţii de trecere la schimbarea direcţiei de deplasare de către conducătorul unui autoturism, o femeie, în vârstă de 33 de ani, domiciliată în municipiul Slobozia.

Primele verificări efectuate la faţa locului indică faptul că şoferul vinovat de producerea accidentului se deplasa cu un autoturism pe B-dul Chimiei, iar la pătrunderea pe B-dul Matei Basarab, a efectuat virajul către stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din municipiul Slobozia.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autovehicule şi vătămarea corporală uşoară a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru acordarea îngrijirlor medicale, însă aceasta a refuzat internarea.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.