7 persoane rănite în accident la Strachina

0

Neatenția unui conducător auto a condus la un accident în lanț în zona popasului Strachina, de lângă Țăndărei. În coliziune au fost implicate 6 vehicule, iar în urma impactului dintre acestea, 4 adulți și 3 copii au fost răniți. Din primele verificări la fața locului a rezultat că șoferul unei dube de transport a iesit din parcare fără să se asigure, moment în care a fost lovit din spate de un autoturism Renault. Din impact, acesta a ricosat pe contrasens unde a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar și proiectat intr-o mașină care staționa în afara părții carosabile. Din recul, aceasta s-a izbit de un al 6-lea autoturism stationat.
În urma coliziunii dintre cele 6 auto implicate, s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane, transportată la spital alături de alți 3 adulți și 3 copii răniți. Toate victimele au fost transportate la spitalul județean de urgențe din Slobozia unde au fost stabilizate.
Pentru gestionarea evenimentului rutier, semnalat în jurul orei 18, a fost activat planul roșu de intervenție. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri timp de două ore.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.