Neurochirurgul Nicolae Soare a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei natale, Sudiți

6

_DSC9740

Neurochirurgul Nicolae Soare, medic primar la spitalul judeţean din Ploieşti, a primit duminică titlul de cetăţean de onoare al comunei natale, din judeţul Ialomiţa. Biserica satului Gura Văii, în care s-a născut şi a crescut, a fost neîncăpătoare pentru localnicii prezenţi. Toţi au fost consultaţi măcar o dată de doctorul lor căruia au venit să-i ureze ,,La mulţi ani” cu ocazia zilei onomastice:

A copilărit la Gura Văii, iar primii ani din viaţă sunt cei care i-au marcat devenirea ca om şi cursul profesional.
În semn de recunoştinţă, strada pe care se află casa natală a neurochirurgului se numeşte dr. Soare Nicolae. Primarul Vasile Şincan precizează că activitatea medicului ialomiţean este un reper pentru toţi locuitorii comunei Sudiţi.
Medicul primar neurochirurg Nicolae Soare s-a născut la 27 iunie 1955 în comuna Sudiţi. Cursurile primare le-a urmat la şcoala din Gura Văii, unde se învăţa simultan, iar apoi ciclul gimnazial la Sudiţi. După absolvirea liceului din Slobozia, între anii 1975-1981 a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din Bucureşti, pe care a terminat-o cu 10, şi a debutat la spitalul Gh Marinescu din capitală. Patru ani a profesat şi la Cosâmbeşti, iar între 1990 şi 2007 a lucrat la spitalul Bagdasar Arseni. Colaborator la 8 lucrări ştiinţifice medicale şi supraspecializat în chirurgie spinală, medicul ialomiţean Nicolae Soare este acum şeful secţiei de neurochirurgie a spitalului judeţean Prahova, unde concetăţenii judeţului merg cu multă încredere pentru consult, tratament şi operaţie.
Clementina Tudor

_DSC9730 _DSC9742 _DSC9754 _DSC9755 _DSC9764 _DSC9777 _DSC9780 _DSC9797 _DSC9800

6 comentarii

  1. Felicitări Primăriei Sudiţi. Un om atât de valoros sigur trebuia să beneficieze de toate onorurile şi recunoştinţa oficialităţilor. Chiar judeţene, numai că ăştia au alte treburi, care mai de care mai penale.

  2. La mulți ani cu sănătate și mântuire îți dorim de Sfântul Nicolae și suntem și noi fericiți că ai fost colegul nostru de clasă! Familia Gheorghe și Lucreția Toader-Slobozia, Ialomița

  3. Cel mai bun doctor!!!!! Nu exista Altul Mai bun ca el am avut o problema fff grava la coloana si Ma rezolvat acest om este o binecuvantare dumnezeasca!!!!!

  4. Mi-ati savat viata in 2012 !Sunteti mereu in inimile noastre !Dumnezeu sa va rasplateasca cu loc in randul sfintilor!!

  5. Un adevarat profesionist si mai presus de toate un adevarat OM de valoare. Am fost operata atat eu cat si mama mea de acest medic , iar profesionalismul acestui medic este de exceptie !Am avut onoarea si privilegiul de a ajunge pe mainile dumnezeiesti ale acestui medic caruia ii port in suflet un profund respect si-i doresc din suflet multa sanatate si tot binele din lume !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.