Niste jarle

13

Nici nu se uscase bine cerneala pe hotararea partidului de a-l exclude pe Geoana, ca au si inceput sa curga mail-urile de infierare a fostului presedinte – semn ca erau scrise demult si golanii au stat toata dimineata cu degetul pe “send”. Liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, Catalin Ivan (cine o fi si asta???), gretoasele Corina Cretu si Rovana Plumb, deputati, senatori, sefi de filiale, au sarit sa se infrupte din cadavrul “prostanacului”.

Da’ mira pe cineva?

13 comentarii

 1. Vicepreşedintele psd Marian Vanghelie a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că modul în care s-a desfăşurat şedinţa Comisiei de Integritate care a recomandat, duminică, excluderea lui Mircea Geoană din psd, a fost “o execuţie stalinistă”. Dar ne-am fi putut astepta la altceva in partidul al carui presedinte de onoare este ion iliescu, cel scolit de rusi?
  Dar ce inseamna oare, astazi, psd? Nimic altceva decat: ponta-sarbu-daciana. Pentru votantii naivi: sarbu e socrul lui ponta si, evident, tatal dacianei.

 2. Uita-te si tu la poza, numai pe prostanaci ii doare…taticu, deoarece am lucrat niste anisori in presa cunosc trucurile cu deturnarea atentiei (subiectului). Oricum, mai periculos decat gretoasele psd-iste corina cretu si rovana plumb, decat catalin ivan (ce nume predestinat psd-ist) e hrebenciucul plecat degraba in state. Frumoasa lupta pentru ipoteticul ciolan!

 3. “Uita-te si tu la poza” – daca faceam o poza de-asta cu base sau boc, ziceai ca am manevrat pixelu’ albastru. acum zici ca deturnez atentia de la subiect. mike, te multumeste ceva pe lumea asta? amuzantule…

 4. Geoană a primit asigurări că va fi ajutat la formarea structurilor teritoriale de la Constantin Nicolescu (preşedintele CJ Argeş), Silvian Ciupercă (preşedintele CJ Ialomiţa) şi Bunea Stancu (preşedintele CJ Brăila), conform unor surse social-democrate citate de Mediafax.
  Vanghelie despre Geoană: “A fost o execuţie stalinistă” Vasile Dâncu, memorii din PSD: “Partidul era mereu timorat, oamenii se închinau lui Iliescu”
  Guşă, ex-consilierul lui Geoană: Există o “oaste” în PSD, gata de un nou partid Acestora li se adaugă liderii PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, Adrian şi Vasile Mocanu, şi preşedinta PSD Călăraşi, Oana Mizil. Geoană va beneficia şi de susţinerea unui grup important de primari PSD din judeţul Dolj. Pe lângă ei, ar merge cu Geoană şi alţi trei preşedinţi de filiale PSD din Moldova şi sudul ţării.
  Potrivit negocierilor duse de aceştia cu Geoană, ei nu vor demisiona din PSD dar îl vor susţine pe Geoană cu resurse, atât financiare, logistice, cât şi umane, pentru crearea structurilor organizatorice ale noului partid. Geoană mai mizează pe sprijinul unor parlamentari PSD şi trei senatori şi deputaţi ai UNPR şi chiar ai PNL. În total, ar fi vorba de aproximativ 12-15 parlamentari.

 5. Mike esti incredibil de frustrat taica: De asemenea, liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat pentru NewsIn ca nu are de gând sa pledeze în favoarea lui Geoana sau sa-l sustina în vreun fel. “Am sa vad si mandatul organizatiei, dar în mod clar în Biroul Permanent m-am pronuntat pentru excluderea lui Geoana”, a spus Bunea Stancu.

  Mai mult, presedintele PSD Ialomita, Silvian Ciuperca, a sugerat ca nu va opta pentru mentinerea în PSD a presedintelui Senatului. “Pentru mine nu mai exista subiectul Mircea Geoana, pentru mine exista acum doar PSD”, a spus liderul PSD.

 6. Deoarece ciupi nu a votat pentru excluderea lui geoana prostanacul, ci s-a abtinut, rezulta ca ,,renel fratili lu’ dorel” este un psd-ist (alta insulta mai mare nu stiu) iar ,,Samsung Fandaxy”…un alt psd-ist. Mai bine ca mine, ne-membru…decat ca astia doi…niste p…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.