no comment

3

slobozia, 09 ianuarie 2009

3 comentarii

  1. desteptule,
    tot ce faci tu astazi cu entuziasm in materie de foto, eu am fumat demult. daca maine o sa pozez o maimutza, sunt convins ca poimaine tu faci turturi la poarta gradinii zoologice de la prima ora. daca eu inchid maine guraialomitei.com, probabil ca te lasi de meserie si pleci iarasi pe vapor… stiu, e greu sa ajungi in varful muntelui, dar daca nu e cineva acolo caruia sa-i dai un branci la vale, ce rost are sa mai urci?
    cam asta e filozofia ta.
    m-ai amuzat si de-al naibii o sa plec astazi la pozat cu prietenii pe care tu nu-i mai ai. taman de cand te crezi artist. :))

  2. in halul asta ati ajuns oameni maturi cu capul pe umeri se cearta mai ceva ca copii de gradinita care are pozele mai reusite ? “o sa plec astazi la pozat cu prietenii pe care tu nu-i mai ai. taman de cand te crezi artist.” nu va credeam in stare de asa ceva care are site-ul mai bun si care mai are sau nu are prieteni, rusinica presupun ca aveti amandoi mai mult de 21 de ani nici eu la 16 ani nu imi cicalesc colegii “ha ha ia uite ce ceas am” sau “haha eu am telefonul mai misto” rusinica, rusinica, rusinica, de trei ori rusinica.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.