Noi cu noi, ei cu ei

8

Când le reproșam astă-iarnă că taie pomii ca să dea lemne la țigani, spuneau că-i taie doar pe cei uscați.

A venit primăvara și nu o mai pot da pe după corcoduș – de ce tai, domnu’ primar, copacii ăștia?

De ce-i lăsați să taie, stimabililor de la Agenția de Protecția Mediului ori  Garda de Mediu ?

8 comentarii

  1. pt ca sunt niste retardati toti! oare stie vreunul in cati ani creste un copac ca ala pe care l-au facut felii ca sa-l poata cara? nu exista vreun argument valabil ca sa defrisezi locurile verzi, doar prostii se cred nemuritori, iar politicienii nostri se cred toti Dumnezei! sper doar ca o sa aiba parte de dreptatea divina, aici, pe pamant!

  2. Şi la Ţăndărei pe malul celălalt al Ialomiţei au fost tăiaţi toţi copacii. Înţeleg să-i taie pe cei de pa marginea şoselei, dar ce au avut cu acei copaci? Nici mie nu-mi miroase a bine.

  3. Ma gandesc cu groaza ca vine vara si nu o sa mai fie niciun pic de umbra pe trotuarele din Tandarei pentru ca au fost taiati toti copacii si acum aflu ca si pe malul Ialomitei e la fel.Ce-aveti,ma,cu copacii?

  4. Pentru ca s-au simtit jigniti de textul meu atat cel de la APM cat si cei de la Garda de Mediu, le raspund aici ca, pana la proba contrarie, ramane cum am stabilit.
    Ca sa se inteleaga: pe voi va multumeste daca au aia autorizatie de taiere, pe mine nu. Cu sau fara autorizatie, pomul ala tot taiat este. Ma doare la basca daca le dati amenzi sau nu.
    PROBLEMA VOASTRA ESTE SA NU-I MAI LASATI SA TAIE!

    Si pentru ca v-ati manifestat dorinta sa aflati unde s-a taiat pomul asta, va zic: in spatele blocului B31 de pe strada Ialomitei. Si se vor taia si restul pomilor, ca asa vrea muschii lor. Ia sa vedem, muschii vostri ce zice?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.