Noutăți în organizarea concursului de încadrare directă ca polițiști

0

dsc01852

Cei care doresc să se înscrie pe cele 63 de posturi de agent de poliție scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Ialomiţa, trebuie să știe că:
– Există doar limită minimă de vârstă – 18 ani;
– Înălțimea minimă a candidaților este 1.65 m pentru femei și 1.70 m pentru bărbați;
– Nu este nevoie de cazier judiciar;
– Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat să le prezinte pe cele originale;
– Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;
– Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns;
– Vă reamintim că perioada de înscriere pe posturile scoase la concurs de poliția ialomiţeană este 03 – 07 octombrie a.c., în intervalul orar 08.00 – 16.00.
– Mai multe detalii referitoare la condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.il.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

CUM POŢI DEVENI POLIŢIST?
Dacă eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient atât individual cât şi în echipă, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și alătură-te colectivului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
Simpla înscriere la concurs nu este suficientă pentru a deveni polițist. Pentru a fi colegul nostru este nevoie de multă muncă, seriozitate, responsabilitate și dăruire.
După promovarea tuturor etapele de selecție (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic și psihic și vei trece de proba de evaluare a cunoștințelor teoretice), vei participa la cursul de inițiere în carieră și vei lucra ca agent de poliție la unul dintre cele 63 de posturi vacante.
După 6 luni de tutelă profesională, perioadă în care te vei afla în responsabilitatea unui poliţist cu experiență şi care îți va arăta ce presupune munca de poliție, vei susține un examen de definitivare.
Promovezi examenul și vei fi polițist cu acte în regulă, 24 de ore din 24 în slujba comunității.
Te poţi înscrie la concurs la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa în perioada 03 – 07 octombrie a.c., în intervalul orar 08.00 – 16.00.
De asemenea, mai multe detalii privind calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes le poţi obţine accesând site-ul www.il.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.