O ambarcațiune de agrement s-a răsturnat în apele brațului Borcea, la Fetești

0

În data de 30.04.2022, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliței de Frontieră Călărași – Biroului Operațional Naval, au fost sesizați de către un operator al Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că, pe Brațul Borcea, în zona km. fluvial 42,5, mai multe persoane se aflau în pericol de înec.
Două echipaje din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru salvarea a patru persoane, aflate într-o ambarcațiune de agrement, care s-a răsturnat pe Brațul Borcea. În sprijinul pompierilor a fost solicitat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița- substația Fetești.
Până la sosirea forțelor de intervenție, polițiștii de Frontieră de la Pontonul de acostare Fetești au scos cele patru persoane din apă, care erau conștiente și cooperante și le-au predat echipajelor medicale aflate la locul intervenției, pentru acordarea primului ajutor medical. Ulterior o persoană a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Fetești pentru investigații suplimentare, iar celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.