O bătrână din Urziceni a murit în urma infecţiei cu virusul West Nile, ceea ce impune restricţii la donare pentru locuitorii din municipiu, dar şi pentru cei care tranzitează oraşul

0

hhhh

Măsurile au fost luate de Direcţia de Sănătate Publică în urma confirmării infecţiei cu virusul West Nile la o femeie de 79 de ani. Rezultatul final a fost primit după decesul bătrânei, care a fost internată în 28 iulie cu mai multe afecţiuni asociate, iar câteva zile mai târziu pacienta a murit.
Centrul Judeţean de Transfuzii a fost notificat cu privire la această situaţie, ceea ce acutizează şi mai mult criza de sânge, după cum apreciază directoarea Raluca Cruceat: „ Din zona Urziceni aveam mulţi donatori şi acum rămânem fără ei, în condiţiile în care vara este perioada concediilor şi cetăţenii care vin la recoltare sunt tot mai puţini. Restricţiile sunt pentru câteva luni şi sperăm că ne vom descurca măcar pentru cererea pe care o avem de la spitalele din judeţ.”
Pentru cei care tranzitează Urziceniul, în această perioadă, restricţia la donare este de 28 de zile de la momentul trecerii prin oraş.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.