O cisternă cu 6 tone de GPL s-a răsturnat azi între Slobozia şi Urziceni. Mai multe localităţi din Ialomiţa sunt în beznă

0

Autotrenul, condus de un bărbat de 41 de ani din judeţul Prahova, se deplasa spre Urziceni, iar  într-o curbă uşoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei de circulaţie la carosabilul alunecos, a derapat şi s-a răsturnat în şanţul de pe direcţia opus de mers. Mai multe ore, circulaţia între Munteni-Buzău şi Sărăţeni a fost oprită pentru autoutilitare şi deviată pentru autoturisme pe rutele ocolitoare dintre cele două comune. După ce a fost scoasă din şanţ, cisterna a fost dusă într-o zonă sigură pentru transbordarea combustibilului, sub supravegherea echipelor de la pompieri.

Ploaia îngheţată a afectat pe parcursul întregii zile şi reţeaua de alimentare cu energie electrică. Gheaţa s-a depus pe cabluri, iar din cauza vântului acestea s-au rupt şi au provocat întreruperi temporare ale curentului. În opinia autorităţilor, cazurile nu au depăşit puterea de intervenţie a distribuitorului dar, de la lăsarea întunericului, mai multe localităţi din Ialomiţa sunt în beznă, cel puţin până mâine dimineaţă, când echipele ENEL vor putea pleca în teren.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.