O cisternă cu 6 tone de GPL s-a răsturnat azi între Slobozia şi Urziceni. Mai multe localităţi din Ialomiţa sunt în beznă

0

Autotrenul, condus de un bărbat de 41 de ani din judeţul Prahova, se deplasa spre Urziceni, iar  într-o curbă uşoară la stânga, din cauza neadaptării vitezei de circulaţie la carosabilul alunecos, a derapat şi s-a răsturnat în şanţul de pe direcţia opus de mers. Mai multe ore, circulaţia între Munteni-Buzău şi Sărăţeni a fost oprită pentru autoutilitare şi deviată pentru autoturisme pe rutele ocolitoare dintre cele două comune. După ce a fost scoasă din şanţ, cisterna a fost dusă într-o zonă sigură pentru transbordarea combustibilului, sub supravegherea echipelor de la pompieri.

Ploaia îngheţată a afectat pe parcursul întregii zile şi reţeaua de alimentare cu energie electrică. Gheaţa s-a depus pe cabluri, iar din cauza vântului acestea s-au rupt şi au provocat întreruperi temporare ale curentului. În opinia autorităţilor, cazurile nu au depăşit puterea de intervenţie a distribuitorului dar, de la lăsarea întunericului, mai multe localităţi din Ialomiţa sunt în beznă, cel puţin până mâine dimineaţă, când echipele ENEL vor putea pleca în teren.

Lăsați un mesaj