O femeie din Grindu a murit inghetata

0

Poliţiştii ialomiţeni efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul unei persoane în vârstă de 60 de ani, găsită decedată în această dimineaţă pe o stradă din comuna Grindu.

Din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că cea în cauză, cu domiciliul în oraşul Căzăneşti, locuia fără forme legale la domiciliul fiicei sale, în comuna Grindu, iar aseară, în jurul orei 17.00, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a deplasat în centrul comunei pentru a face cumpărături.

Dimineaţă, la ora 07.15, trupul femeii a fost găsit pe stradă, acoperit parţial cu zăpadă, în apropierea locuinţei, de un vecin care a sesizat agenţii Postului de Poliţie din localitate ce s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, în cauză nefiind suspiciuni de omor.

Din cauza căderilor masive de zăpadă şi a drumurilor impracticabile, până la această oră echipa operativă din cadrul Poliţei Municipiului Urziceni nu a putut ajunge în comună pentru cercetări. Din aceeaşi cauză, cadavrul nu a putut fi transportat la morga Spitalului Municipiului Urziceni, în vederea efectuării necropsiei.

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.