O femeie din Urziceni a fost înjunghiată în inimă de soțul ei

0

rhrhrhr

O femeie din Urziceni a fost înjunghiată în inimă, azi-noapte, de soțul ei.
Nenorocirea s-a întâmplat sub ochii celor 2 copii minori, care au sunat la 112. O oră mai târziu, mama lor, de 34 de ani, a decedat la spital. Autorul crimei a fost luat în această dimineață la audieri la parchetul județean.

Comunicat:
Parchetul de pe lângă Tribunalul lalomita este Imputernicit să aducă la cunostinta opiniei publice următoarele:
Procurori din cadrul Parchetului de pe Iângă Tribunalul lalomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul: – MILEA SĂNDEL MARIAN, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că: in noaptea de 05/06 aprilie 2016, i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona inimii concubinei sale N.M.M., care a decedat la scurt timp la Spitalul Urziceni.
Activităţile de cercetare penală efectuate imediat după sesizare până la data prezentei, au relevat probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că fapta săvârşită de inculpatul Milea Săndel Marian întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii reţinute in sarcina sa.
Faţă de inculpatul Milea Săndel Marian s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începănd cu data de 06.04.2016.
La data de 06 aprilie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul lalomiţa a propus Tribunalului Ialomiţa arestarea preventivă a inculpatului Milea Săndel Marian, pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă de instanţa de judecată.
Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.
Facem precizarea că punerea in miscare a acţiunii penale reprezintă o etapă in cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate in nici o situaţie să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.