O mazilire pe altarul useleului

5

Normative, legi, interpretari, rasinterpretari, parainterpretari. La final nu am priceput nimic (poate asta a fost si scopul). Cand tii cu tot dinadinsul sa-l zbori pe Razvan Ciuca de la Muzeul Agriculturii, te acoperi cu paragrafe de lege si i-ai tras-o.  Vinovati nu suntem noi, cei care-l scoatem val-vartej la pensie, de vina-i Roberta Anastase (da, asta a fost argumentul unui consilier).

Conform legii, e obligatorie pensionarea directorului Muzeului Agriculturii? Cica da. Conform legii, e posibila ramanerea acestuia pe post, macar pana dupa Congresul Muzeelor din toamna? Cica da. S-a discutat o ora pro si contra, pana nu a mai priceput nimeni nimic. Nici eu, nici consilierii. Da’ daca trebuie, trebuie!

update 1: domn’ presedinte, acum 5-6 ani, cand PNL+PDL-istii isi umflasera muschii sa va dea jos ca sa-l puna pe Gheorghe Petre in loc, (acelasi domn) Stoenescu folosea acelasi gen de discurs ca sa demonstreze ca trebuie sa fiti zburat (asa mi s-a parut mie atunci, ca fan declarat al dvs). Numai Visinescu stie cum v-a scapat!

update 2: s-a lamurit misterul mazilirii: trebuia gasita o functie pentru Gogu Petre care nu mai poate plati intretinerea la vile din salariul de profesor. Si pentru asta, trebuia ridicat in furci cineva, asa ca l-au identificat pe Razvan Ciuca.

guraialomitei

5 comentarii

 1. S-a inteles gresit.
  In noua lege angajatorul nu mai are voie sa il mai tina pe angajat in momentul in care indeplineste conditiile legale de pensionare.
  Gogu Petre este INTERIMAR.
  Adica peste maxim 4 luni va fi concurs la care poate participa si Razvan Ciuca doar daca nu fac conditiile de participare speciale pentru o anumita persoana.
  Au scos ei la pensie in tara persoane mult mai valoroase.
  In situatia muzeului, cel mai bun era unul din muzeu pe post de interimar.
  Si la concurs sa participe cine o vrea.

 2. prieteni, eu il stiu pe ciuca doar din vedere, insa am auzit multe despre el. am vazut ca in ultimul timp si PS vicentiu i.a intrat in rol si il numea “parintele rasvan ciuca”. eu cred ca odata scos pe tusa o sa aiba un loc intre biserici, daca cele spuse de episcop era din suflet, nu doar pt imagine.
  in al doilea rand eu cred ca ciuca trebuia sa iasa la pensie. stiati ca mna are cel mai mic buget din judet…??? chiar si biblioteca JUDETEANA are buget mai mare!!!
  trebuia sa se lupte cu ciuperca pt a obtine bani…in ceea ce il priveste pe gogu petre…drum bun! era de asteptat sa ocupe un fotoliu cald, mai ales in actuala conjunctura

 3. De ce gogu petere. De ce toti nemernicii ca el. Sa zboare si din anagajatii de la mma? Nu mai are unde sa bage cu forta picturile pe care le face? In loc de mma va ajunge un muzeu al picturilor. Pe cine pupa nenea gogu de ii gazeste asa repede bani pentru case lui si a neamului lui. Sa puna mana la munca ca pe unde umbla face prapad.
  Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.