Oameni și fapte…

0

Poliţia a fost sesizată miercuri, 22 iulie a.c., cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2A s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În timp ce un bărbat de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe DN 2A, din direcţia Urziceni către Slobozia, la km 28+850 m, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

* * *

Un alt eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane s-a petrecut ieri, 22 iulie a.c., pe DN 2C.
În timp ce un bărbat de 82 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism, între localităţile Slobozia şi Amara, s-a angajat în efectuarea manevrei de întoarcere, fără să se asigure corespunzător şi a fost acroşat de un alt autovehicul, care circula din sens opus.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflaţi în autoturismul care circula regulamentar, o femeie de 45 de ani şi un tânăr de 28 de ani, ambii din oraşul Amara, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

* * *

În cursul zilei de ieri, 22 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Griviţa au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 32 de ani din comuna Miloşeşti, urmărit, întrucât se sustrăgea executării unui mandat de executare a pedepsei, emis de Tribunalul Ialomiţa.
Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Lăsați un mesaj