Organizaţia PSD îl susţine pe Cristian Roman pentru încă un mandat la Primăria oraşului Ţăndărei

2

DSC04268

 

O investiţie cu 100 de locuri de muncă atrasă şi mai multe obiective de infrastructură finalizate sunt realizările primarului Cristian Roman în cei 4 ani de mandat la Ţăndărei.
Organizaţia PSD îl susţine pe Cristian Roman pentru încă un mandat la Primăria oraşului Ţăndărei.
Propunerea, avansată de consilierul judeţean Aurel Vasilache, a fost acceptată cu unanimitate de voturi în cadrul unei şedinţe publice de partid, organizată în sala „Luceafărul” din Ţăndărei. Localul este unul dintre obiectivele propuse şi finalizate în actualul mandat, alături de iluminatul public stradal şi reablitarea unor străzi.
Cea mai importantă realizare a administraţiei locale din Ţăndărei sunt cele peste 100 de locuri de muncă înfiinţate şi păstrate la nivelul oraşului. Primarul Cristian Roman a menţionat în bilanţul celor 4 ani la primărie şi nereuşita privind înfiinţarea unui supermarket care ar fi crescut competiţia între comercianţi şi ar fi asigurat calitatea produselor vândute pe piaţa locală. Cererea a fost în centrul oraşului, lângă Primărie, însă proiectul a fost respins de consilierii liberali. „Avem nevoie de majoritate în Consiliul Local pentru ca propunerile noastre să aibă finalitate pentru cetăţeni” a precizat Cristi Roman.
Un sprijin important în campania electorală îl va avea primarul în funcţie din partea organizaţiei de femei, acum cea mai numeroasă şi activă din judeţ, după cum a precizat preşedinta OFSD Ţăndărei, Nicoleta Toma, consilier local şi cadru didactic în oraş.
În portofoliul realizărilor, Cristian Roman a menţionat redeschidere spital orăşenesc, finalizarea şi deschiderea centrului de zi pentru persoanele vârstnice, reabilitarea si modernizarea străzilor dr Socoteanu, Stadion, Dreptăţii, Spicului, Florilor, Artelor, Mărăşeşti şi Digului, cu borduri şi trotuare, reabilitare iluminatului public prin înlocuirea becurilor clasice cu leduri, ceea ce a condus la reducerea consumului şi costurilor cu 50%, fluidizarea traficului în zona centrală prin amenajarea parcării din zona blocului 84 – DN2A, schimbarea bordurilor în zona centrală şi reabilitarea iluminatului public în zona ANL. O măsură pentru locuitorii oraşului este şi adoptarea prin HCL a bonificaţiei de 73,3% penalităţi şi accesorii pentru toţi contribuabilii, persoane fizice şi juridice, care achită în integralitate debitul principal la bugetul local.
Conform programului, pentru anul în curs, urmează reabilitarea a 14 străzi, lucrări pentru care există un contract în valoare de 9.098.151 lei.

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.